Cégmódosítás és a könyvelő
Cégmódosítás, akár INGYEN! Könyvelő segítségével együtt!

A mai cikkben bemutatásra kerül, hogy miért is fontos a cégmódosítás során a könyvelő vagy esetleg a cégalapítás elején, hogy jó könyvelőt válasszunk.

Sok minden olyan cégmódosítás lehet, amelynél a legésszerűbb a könyvelő tanácsát kikérni, mert jobban belelát a dolgokba.

A könyvelő segít a könyvelésen kívül, a székhely kiválasztásában is, hogy hova érdemes és milyen tapasztalatai vannak, és, hogy mit ajánl a cégünknek személyre szabottan.

Nagy segítség egy könyvelő akkor is, amikor a társaság tevékenysége kerül cégmódosítás alá, mivel azt neki kell bejelenteni, tud segíteni a választásban és még sok más ezzel kapcsolatos dologban. Segít az adózás módjának a kiválasztásában is, ami valljuk be, hogy roppant nagy segítség.

Ha esetleg cégmódosítás történik az ügyvezető személyét illetően, akkor szintén a könyvelőhöz kell fordulni, aki a segít a szükséges bejelentő nyomtatványt kitölteni, amit be kell adni a NAV-hoz.

A törzstőkét illetően is hatalmas segítség tud lenni a könyvelő jelenléte, mert már az elején tud tanácsot adni azzal kapcsolatban, hogy mit hogyan, merre, és mikor érdemes befizetni.

Nem csak a cégalapítás során nagy segítség, hanem a cégmódosításon keresztül, egészen a cég létezésén át roppant hasznos, ha van a segítségünkre egy olyan könyvelő, amely a cégünk érdekeit szem előtt tartja, és bármikor szívesen segít.